Over Jeroen

Hi, mijn naam is Jeroen Bal

Ik ben een 27 jarige Gentse fotograaf en ICT’er. Reeds als kind had ik interesse in fotografie en ging ik op stap met analoge wegwerpcamera's en later als tiener met mijn eerste digitale camera.

Deze interesse groeide uit tot een ware passie, waardoor ik in 2010 startte met een opleiding fotografie aan het CVO Kisp. Een traject die mijn visie en kennis verruimd heeft over heel wat aspecten van de fotografie. In juni 2017 behaalde ik mijn diploma van fotograaf.

Ook voor en tijdens deze opleiding deed ik heel wat ervaring op door opdrachten en eigen werk. Door het gradueel toenemen van aanvragen besloot ik om in juli 2014 te starten als zelfstandige in bijberoep.

Waarom Jeroen?

Als fotograaf wil ik mij zoveel mogelijk inleven in de wereld van mijn klanten. Elke shoot start dan ook met een open en goed gesprek. Tenslotte, goede afspraken maken goede vrienden.

Het verhaal stopt niet bij het maken en afleveren van de foto’s. Ik besteed heel wat aandacht aan afwerking van de beelden. Dit onder de vorm van post-productie tot het samenstellen van een professioneel album of hoge kwaliteitsprints en wanddecoratie. Kortom, een totaaloplossing die de foto’s van mijn klanten laat uitblinken!

Contacteer Jeroen